AgriWatch

Smittetal på Danish Crown-slagteri stiger til 44

Fredag melder Danish Crown, at antallet af smittede ansatte med coronavirus er 44. (opdateret)

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

44 er det opdaterede smittetal hos Danish Crowns slagteri i Ringsted.

Det oplyser Ritzau.

"Vi oplever heldigvis en mindre stigning end fra onsdag til torsdag, men vi mangler fortsat svar fra den helt store klynge af test, der er foretaget blandt vores medarbejdere," siger Jens Hansen, pressechef i Danish Crown, til Ritzau.

500 ansatte på slagteriet er på nuværende blevet testet, hvor 421 af disse blev testet torsdag. Der er ikke kommet svar på disse tests endnu.

Tirsdag meldte slagterikoncernen ud, at tre ansatte var smittede med coronavirus. Onsdag var det tal 16, og igen torsdag var det steget til 32 ansatte.

"Alle vores ansatte er blevet informeret om, at de skal blive hjemme, hvis de har de mindste symptomer," siger Jens Hansen.

Der er derfor opstillet et mobilt testcenter ved slagteriet i Ringsted, hvor alle ansatte på slagteriet bliver testet for coronavirus.

Danish Crown-ansatte ramt af coronavirus

Danish Crown-chef for forsyningskæderne: Vi er i kontrol

Smittetallet hos Danish Crown-slagteri stiger til 32

Smittetallet stiger: 24 Danish Crown-ansatte smittet i Ringsted 

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch