Om AgriWatch

AgriWatch går helt tæt på dansk landbrug og dets mange underleverandører med uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik. Vi dækker fra vores redaktion i Aarhus danske andelsselskaber, kvægproducenter, svineavlere og planteproducenter samt de følgeindustrier, der leverer foder, medicin, gødning, stalde, rådgivning, produktionsudstyr m.m. AgriWatch skriver om resultater, strategi, konkurrence, innovation og holdninger samt de rammer og udspil for landbruget, der kommer fra Christiansborg og fra EU.

AgriWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over AgriWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, MobilityWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på AgriWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på AgriWatch: http://agriwatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Vi kan kontaktes på denne adresse:

AgriWatch
c/o Jyllands-Posten
Mediebyen 3
8000 Aarhus C

E-mail: agriwatch@agriwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 33 30 83 98.


Vil du være en del af redaktionen på AgriWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

dorte-bro.jpg

Dorte Stenbæk Bro, redaktør

(db@agriwatch.dk) Tlf.: 33 30 83 98

Dorte Stenbæk Bro, født 1982, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2008. Dorte har arbejdet på både lokale og landsdækkende medier, herunder Fyens Stiftstidende og Sjællandske Medier med fokus på erhvervsliv, politik og virksomheder. Fra 2012 til 2021 var hun ansvarlig for dækningen af en lang række af landbrugets virksomheder på LandbrugsMedierne.

emma-lauridsen2.jpg

Emma Kjær Lauridsen, journalist

(el@agriwatch.dk) Tlf.: 33 30 83 93

Emma Kjær Lauridsen, født 1994, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2020. Emma har været i praktik på Århus Stiftstidende, hvor hun var en del af samfundsgruppen, der bla. dækkede politik, trafik og sundhed. Hun har efterfølgende været tilknyttet avisen før og efter sin barsel. Hun kom til AgriWatch i oktober 2021.

Casper Nørregaard watch medier

Casper Nørregaard, journalist

(casper.norregaard@agriwatch.dk) Tlf.: 33 30 83 94

Casper Nørregaard, født 1993, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2023. Casper har været tilknyttet Watch Medier siden sommeren 2021 og dækket cleantech-sektoren samt professionelle investorer og investeringsselskaber som først praktikant og siden vikar. Han kom til AgriWatch i april 2023. 


Jonas Okholm Nielsen, journalist

(jon@agriwatch.dk) Tlf.: 33 30 83 92

Jonas Okholm Nielsen, født 1994, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2019. Jonas har tidligere arbejdet på JydskeVestkysten og på Maskinbladet, hvor han særligt havde fokus på erhvervsstoffet.

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

mobilitywatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com