Kreaturnotering hæves hos Danish Crown

Den forestående ferie bidrager til indtjeningen hos Beef. Derimod fastholder Himmerlandskød.
Foto: Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Hakket oksekød til hverdagsretter, frem for store bøffer på grillen.

Det våde vejr i Europa har sat sit præg på afsætningen hos de danske kreaturslagterier de seneste uger. Nu meldes der i stedet om hedebølger og sommervejr.

Danish Crown Beef hæver nu noteringen med 30 øre pr kg for den kommende uge. Hvorimod konkurrenten Himmerlandskød i torsdagens noterings-melding fastholdt for den indeværende uge.

Fra Danish Crown Beef er der tilfredshed med ”en fornuftig afsætning”, selv om ferieperioderne nu snart spiller ind. Både på, at sydeuropæerne begynder at aftage varer til alle turisterne - men også ved, at industriferien vil nedbringe afsætningen til industrikunderne.

”Salget er fornuftigt, selvom vi har mange kunder er på vej på ferie. Vi håber, at sommerlandet snart åbner op, da det vil give os en mere bred afsætning både til detail og til foodservice, ligesom vejret i Danmark sætter sig i de produkter, som forbrugerne vælger. Når vi får så meget vand, er der ikke mange, som griller, og det mærker vores kunder også. Det er særligt varer på kampagne, som sælger godt, og heldigvis har vi et fornuftigt niveau af kampagner sammen med vores kunder,” udtaler salgsdirektør i Danish Crown Beef, Henning Sønnichsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også