Himmerlandskød får ny storleverandør og har appetit på mere

”Vi er nu oppe at køre på fulde omdrejninger, og børnesygdommene er væk,” siger direktør Lars Andersen om det nye slagteri, som han jagter flere kreaturer til. 
”Inden for den normale 37-timers arbejdsuge har vi mulighed for at vækste med godt 20.000 kreaturer i forhold til sidste år, og der er stadigvæk manøvrerum, hvis vi begynder at snakke om 40-timers uger,” siger Lars Andersen. | Foto: Finn Frandsen
”Inden for den normale 37-timers arbejdsuge har vi mulighed for at vækste med godt 20.000 kreaturer i forhold til sidste år, og der er stadigvæk manøvrerum, hvis vi begynder at snakke om 40-timers uger,” siger Lars Andersen. | Foto: Finn Frandsen

Med Poul Erik Pedersens beslutning om at sende sine mere end 6000 årlige slagtekalve i retning af Himmerlandskød fra det kommende årsskifte, er det privatejede kreaturslagteri et stort skridt tættere på at få fyldt krogene på slagtegangene. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

    Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

    For abonnenter

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også