Rapport: Europa og USA kan nå kødtoppen i 2025

Øget fokus på sundhed, klima og dyrevelfærd kan sammen med hastig udvikling af alternative plantevarianter sende kødforbruget ned om få år.
Foto: Francisco Seco/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Francisco Seco/AP/Ritzau Scanpix

Den hastige fremmarch med plantebaserede alternativer på hylderne i dagligvarehandlen kommer til at erobre kødmarked om få år i Europa og USA. Sådan lyder konklusionen i en rapport fra Boston Consulting Group og Blue Horizon Corporation, ifølge The Guardian.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også