AgriWatch

Rapport: Europa og USA kan nå kødtoppen i 2025

Øget fokus på sundhed, klima og dyrevelfærd kan sammen med hastig udvikling af alternative plantevarianter sende kødforbruget ned om få år.

Foto: Francisco Seco/AP/Ritzau Scanpix

Den hastige fremmarch med plantebaserede alternativer på hylderne i dagligvarehandlen kommer til at erobre kødmarked om få år i Europa og USA. Sådan lyder konklusionen i en rapport fra Boston Consulting Group og Blue Horizon Corporation, ifølge The Guardian.

Rapporten peger på, at prisen for plantebaserede fødevarer ventes at matche kødprodukter i 2023 og at man kan forvente, at kødmarkedet når sin top i 2025 og derefter taber markedsandele hos forbrugerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch