AgriWatch

Danmarks største producent af økogrise gør forretningen salgsklar

Selv om der ikke er sat et stort 'til salg'-skilt op ved virksomheden Hestbjerg Økologi, arbejder ejeren hele tiden på at gøre firmaet salgsklar. For hvis det rigtige tilbud kommer, skal forretningen være i den rette stand til et salg.

Foto: Peter Høyer/Watch Medier

Om Bertel Hestbjergs børn vil overtage bedriften Hestbjerg Økologi og blive 16. generation af et landbrug etableret i 1600-tallet, ved Danmarks største producent af økologiske slagtesvin endnu ikke.

Derfor sørger ejeren af den økologisk gård for, at forretningen som helhed bliver gjort parat til et eventuelt salg, hvis en ekstern investor skulle få interesse for at overtage bedriften.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch