Største producent af økosvin: "Engang så jeg på grise som værende ikke andet end en produktionsmaskine"

For Danmarks største økologiske producent af svin var det ikke altid meningen at drive et flere hundrede år gammelt landbrug. Nu fokuserer Bertel Hestbjerg på at finde balancen i at skabe salg gennem historiefortælling uden at miste sin eksistensberettigelse.

Foto: Peter Høyer/Watch Medier

En anekdote bliver fortalt i det vestjyske landskab nær Holstebro.

Den omhandler den rumænsk ansatte Bogdan, der arbejder for Bertel Hestbjerg i et 140 hektar stort økologisk landbrug kaldet Hestbjerg Økologi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement