AgriWatch

Et møde på en burgerbar endte i privat økologisk afsætningsfirma

Det, der startede som et møde mellem to større aktører inden for økologiske svin, endte med at blive en ny afsætningskanal for danske producenter. Et sats, der bar frugt, efter at Danmark største økosvineproducent gav slip på sikkerheden i fast afsætning fra Friland.

Foto: Peter Høyer/Watch Medier

En dialog om en plan for svineafsætning blev begyndt over en oksebøf mellem to stykker brød og udviklede sig til at blive til et nyt dansk cvr-nummer.

Sådan startede Organic Pork, der er en afsætningsvirksomhed for økologiske griseproducenter, og som er ejet af tidligere adm. direktør i Friland Karsten Deibjerg samt producent af økogrise Bertel Hestbjerg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch