Svensk maskinfabrikant opsluger datterselskab og ser mod Danmark

Med en omstrukturering, hvor Väderstad Danmark bliver en del af Väderstad Nordic, vil den svenske maskinfabrikant træde tættere på Danmark, fortæller salgschef.
Asger Jørgensen bliver ny salgschef i Danmark for Väderstad Nordic. | Foto: PR/Väderstad
Asger Jørgensen bliver ny salgschef i Danmark for Väderstad Nordic. | Foto: PR/Väderstad

Fremover skal Danmark være et vigtigere marked for den svenske maskinfabrikant Väderstad. Det sker som led i en omstrukturering i Norden, hvor Väderstad Danmark bliver del af Väderstad Nordic.

Det skriver maskinfabrikanten i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste år har Väderstad arbejdet på at ændre setup i Norden, og i dag har Finland og Norge én lokal salgschef. Nu er turen så kommet til Danmark, der også indlemmes i gruppen.

Samtidig bliver Asger Jørgensen fremover salgschef for Danmark.

Svensk maskinproducent investerer i nyt forskningscenter 

Svensk maskinproducent køber amerikansk virksomhed 

Ændringen skal ifølge Bo Stark, salgschef i Väderstad Nordic, være med til at skabe et stærkere forhold mellem de danske landmænd og selskabets fabrik og udviklingsafdeling i Sverige.

"Fremover vil vi have øget fokus, på forholdene i dansk landbrug i vores udviklingsstrategier, og være derved være endnu tættere på de danske landmænd," siger han og lægger vægt på, at Danmark var og er et af Väderstad første og vigtigste udenlandske markeder.

Väderstad meddeler, at man beholder de danske kontorer og team i Danmark, men at ændringerne også skal skabe en bedre dynamik og understøttelse i afdelingerne internt med kollegaerne i Sverige.

"I løbet af de seneste år, har vi lavet ændringer omkring vores forhandlerstruktur i Danmark. Vi tror på at vi har fundet en god position på markedet, og vi har store planer for fremtiden," siger Asger Jørgensen," der bliver salgschef for Väderstad i Danmark.

Semler Agro: "Vi skal investere og bevise, at vi har en berettigelse i dansk landbrug"

Semler Agro på vej med nyt hovedcenter på Sjælland 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også