AgriWatch

Jysk grovvareselskabs fabrikker kører på fuld styrke trods coronavirus

Vestjyllands Andel har indført skarpe forholdsregler for at forsøge at bremse smitten af coronavirus. Produktionen skal dog opretholdes.

Foto: PR-Foto Vestjyllands Andel

Præcis som de fleste andre virksomheder i Danmark har andelsselskabet Vestjyllands Andel indført skarpe forholdsregler for at forsøge at bremse smitten af coronavirus.

Det oplyser grovvarevirksomheden i en pressemeddelelse, hvor det også slås fast, at fabrikkerne fortsætter som på fuld styrke.

"Som fast leverandør til en stor del af dansk landbrug er det afgørende, at vores kunder og medlemmer får de varer, som de har brug for. Det gælder ikke mindst foder til dyrene, så vi kan sikre en fortsat stabil produktion rundt omkring på bedrifterne," suger det fra Steen Bitsch, adm. direktør i Vestjyllands Andel.

På samtlige fabrikker bliver der opsat 'Adgang forbudt'-skilte, og der vil kun være adgang for de medarbejdere, der arbejder på fabrikken på det givne tidspunkt. Samtidig skal alle funktionærer så vidt muligt hjemmefra.

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch