AgriWatch

Presset på Baltic Pipe stiger

Tre landmænd er gået sammen om et søgsmål imod gasrørledningen, som skal løbe over dansk territorium. Samtidig er der oprettet et borgerforslag mod projektet, der møder opbakning fra miljøorganisationer.

Sidste år blev der afholdt flere borgermøder for at informere danskerne om Baltic Pipe-projektet. Billedet er fra et møde i Middelfart. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Selv om de to høringsfaser og dertilhørende borgermøder for længst er afsluttet og projektet godkendt for snart et år siden, bliver der til stadighed rettet angreb imod Baltic Pipe; ledningen, der skal transportere naturgas fra Norge til Polen via Danmark.

Sammenlignet med den russiske forbindelse Nord Stream 2 er Baltic Pipe-rørene imidlertid faldet på plads i relativ ubemærkethed. Energinets arbejde med at etablere gasrørledningen Baltic Pipe er således allerede i fuld gang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

To store kartoffelselskaber vil fusionere

Kartoffelmelsfabrikkerne AKM og AKS vil fusionere i et selskab for at fremtidssikre virksomhederne med optimeringer og synergi-gevinster. Forslager sendes til afstemning blandt andelshaverne i februar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch