AgriWatch

Interessen spirer for højtragende afgrøder

Københavns Universitet og fødevareklyngen Food & Bio Cluster Denmark får flere henvendelser omkring vertikalt landbrug end tidligere. Begge parter forventer, at produktionsformen bliver et supplement til den konventionelle produktion i fremtiden.

Foto: Karim Sahib/AFP/Ritzau Scanpix

Når telefonen ringer hos enten Københavns Universitet eller hos fødevareklyngen Food & Bio Cluster Denmark er det i højere grad aktører, der har interesse i vertikale landbrug, som er i røret.

Det er alt fra landmænd, gartnerier og selskaber fra udlandet, der er interesseret i at etablere de etagedyrkede afgrøder, som er i den anden side af røret, siger Claus Mortensen, forretningsudvikler i fødevareklyngen Food & Bio Cluster Denmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Krenkerup Gods dropper økologien

I 2017 valgte Krenkerup Gods på Lolland at omlægge en del af planteavlen til økologisk drift, men nu bliver den beslutning dog rullet tilbage. "Hovedårsagen er, at der ikke er penge i det," lyder begrundelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch