Interessen spirer for højtragende afgrøder

Københavns Universitet og fødevareklyngen Food & Bio Cluster Denmark får flere henvendelser omkring vertikalt landbrug end tidligere. Begge parter forventer, at produktionsformen bliver et supplement til den konventionelle produktion i fremtiden.
Foto: Karim Sahib/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Karim Sahib/AFP/Ritzau Scanpix

Når telefonen ringer hos enten Københavns Universitet eller hos fødevareklyngen Food & Bio Cluster Denmark er det i højere grad aktører, der har interesse i vertikale landbrug, som er i røret.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også