AgriWatch

Coronakrisen øger britisk interesse for vertikale landbrug

Mens coronavirussen har vakt problemer for britiske landmænd, har coronakrisen vakt en øget interesse for vertikale landbrug.

Foto: Finn Frandsen

Udfordringer med afsætningskanaler og at få udenlandsk arbejdskraft til landet har præget det britiske landbrug under coronakrisen, og det giver en åbning for de vertikale landbrug.

Selvom forsyningskæderne har fungeret nogenlunde under coronakrisen, har perioden vakt bekymringer omkring fødevaresikkerhed og at producere afgrøder langt fra, hvor de forbruges, siger Colin Campbell, direktør for James Hutton Institute, til Financial Times.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch