AgriWatch

Minkauktion opnår årets højeste salgsprocent

De første to dage af Kopenhagen Furs igangværende auktion har fået den højeste salgsprocent i et svært år for minkbranchen.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Kopenhagen Fur afholder i disse dage auktion, og de foreløbige salgstal har skabt en forsigtig optimisme hos auktionshuset.

70 pct. af de udbudte skind er således blevet solgt på auktionens første to dage, hvilket er en betragtelig stigning ift. auktionerne i juni og juli, som henholdsvis havde en salgsprocent på 8 og 26 pct., skriver Landbrugsavisen.

"Usikkerheden er stadig til stede, men auktionen kom fornuftigt og fint fra start med en samlet salgsprocent i går mandag på auktionens første dag på 59 og i dag med cirka 80 pct. solgte skind," siger adm. direktør Jesper Lauge Christensen, Kopenhagen Fur, til Landbrugsavisen.

Der er blevet solgt 750.000 skind ud af de 5,3 mio. udbudte skind i løbet af de første to dage.

I modsætning til sommerens tidligere auktioner er der nu fysiske købere i auktionshuset, hvor der er troppet 60 købere op fra blandt andet Kina, Hongkong, Taiwan og USA.

Mere fra AgriWatch

Første skib fra Ukraine afvist af køber

Det første skib, som forlod en ukrainsk havn fyldt med korn, er blevet afvist af sin køber på grund af lang leveringstid. Skibet flyder nu rundt og venter på en ny køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch