AgriWatch

Minkavlerne rækker ud efter håndbremsen

De danske minkavlere taber i gennemsnit næsten 100 kr. pr. produceret skind. Pengene fosser ud af den tidligere forgyldte branche, hvor mange nu overvejer en hård opbremsning af produktionen.

Minkbranchen har i flere år været i dyb økonomisk krise. Meget tydede dog på, at priserne på minkskind i år endelig ville begynde at stige, og minkavler Poul Erik Bagger satsede og skruede op for produktionen. Så kom coronakrisen. Arkivfoto. | Foto: Per Folkver

For et halvt år siden var Poul Erik Bagger temmelig sikker på, at han havde luret markedet, så han besluttede sig for at satse.

"Jeg satsede på, at vi havde passeret bunden og var på vej mod bedre tider. Derfor skruede jeg op for produktionen, men nu må jeg nok erkende, at jeg tog fejl og disponerede forkert. Nogle gange skal man satse lidt, og det jeg gjort - nok lidt rigeligt," erkender den nordjyske minkavler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch