AgriWatch

Banker vil bakke minkavlere op med likviditet efter udskudt auktion

Både Sydbank og Jyske Bank mener, at der blot vil være tale om en likviditetsforskydning hos deres kunder med minkavl. Bankerne er klar til at hjælpe med midlertidig likviditet.

Foto: Jørgen Kirk/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

Coronavirus har også ramt den danske minkbranche, og den fik Kopenhagen Fur til at udsætte skindauktionen i februar. Det stiller landets minkavlere skidt, da deres skind ellers skulle være solgt nu.

Både formanden for danske pelsdyravlere og to af landets store banker mener, at det vil stabe likviditetsproblemer hos avlerne. Bankerne håber dog, at der er blot er tale om en forskydning i likviditeten

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Emmelev får godkendt gasalternativ og nyt anlæg

Miljøstyrelsen har givet Emmelev godkendelse til at etablere et nyt anlæg og omlægge de eksisterende til at kunne køre på både naturgas og olie. Det sker for at øge virksomhedens driftssikkerhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch