AgriWatch

Nordea finder ny chef for regionalt landbrugscenter

Nordeas landbrugscenter i Kolding, der dækker Syd- og Sønderjylland, Fyn og øerne, har fundet en ny chef. Han kommer fra interne rækker.

Peter Haugaard Christensen, ny chef for Nordeas Landbrugscenter Jylland Syd og Fyn.

Den 1. juli 2020 betynder Peter Haugaard Christensen i stillingen som chef for Nordeas Landbrugscenter Jylland Syd og Fyn.

Det skriver Nordea i en pressemeddelelse.

Han overtager posten fra Morten Riget, der blev udnævnt som Landbrugsdirektør i Nordea den 1. maj.

Landbrugscenteret, der ligger i Kolding, dækker Syd- og Sønderjylland, Fyn og øerne og er dermed Nordeas største samlede landbrugscenter.

Peter Christensen har, siden han kom til Nordea i 2015, både arbejdet som rådgiver og leder. Senest har han været involveret i etableringen af bankens Start up & Growth Food i Agro Food Park.

"Peters mangeårige rådgiver- og ledelseserfaring indenfor landbruget giver ham et solidt grundlag for at overtage ansvaret for at videreudvikle vores største landbrugscenter," siger Morten Riget, Landbrugsdirektør i Nordea.

Netop Morten Riget fortalte i maj til AgriWatch, at Nordea er på jagt efter flere landbrugskunder.

"Ambitionen for os er at fastholde og udbygge relationen til eksisterende og nye landbrugskunder. Det er et marked, der flytter sig – med færre, men større landbrug. Der har det seneste år været et kæmpe skifte med en klar bedring i svinepriserne. Vi har i et stykke tid ikke været så aktive med at søge nye kunder. Det er vi parate til nu," sagde Morten Riget til AgriWatch.

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch