AgriWatch

65 mio. kr. i kassen: Dansk storbonde høster rekordresultat

Landmanden og investoren Erik Jantzen har i 2019 fordoblet indtjeningen til 65 mio. kr. Jantzen er involveret i flere østeuropæiske landbrugsselskaber, som har leveret solide overskud. Også en række ejendomsinvesteringer i Aarhus bidrager til bundlinjen.

Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Den danske storbonde og forretningsmand Erik Jantzen har i 2019 tjent flere penge end nogensinde før. Overskuddet i selskabet Jantzen A/S er næsten fordoblet til 65 mio. kr., hvilket blandt andet skyldes ekstraordinær høj indtjening i de østeuropæiske landbrugsselskaber, Jantzen er medejer af.

Tværs gennem finanskrise og landbrugskrise har der hvert eneste år siden 2005 været overskud i Jantzen A/S, og samlet set har selskabet tjent over 400 mio. kr. De solide driftsresultater afspejler sig også i familien Jantzens holdingselskab, Erik Jantzen ApS, som er gældfrit og har en egenkapital på 435 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch