AgriWatch

Jysk grovvareselskab har travlt trods coronakrise

Mollerup Mølle har haft travlt siden november, og det har ikke ændret sig på trods af coronavirussets ankomst til Danmark.

Foto: Mollerup Mølle

Coronakrisen har endnu ikke forplantet sig i udstrakt grad til primærlandbrugene, og det kan mærkes hos grovvareselskabet Mollerup Mølle, hvor de omtrent 60 medarbejdere har nok at se til.

Det skriver Morsø Folkeavis Ugeavis.

"Der er godt nok travlt lige nu, men det har vi egentlig haft siden november, hvor forberedelserne til foråret reelt starter hos os," siger Jakob Pedersen, salgsansvarlig på Mollerup Mølle, til mediet.

Mollerup Mølle er ejet af fætrene Holger Odgaard Pedersen og Jakob Hangaard Pedersen og omsætter årligt for over 1 mia. kr.

Det seneste offentliggjorte regnskab er fra 2017/18, der som bekendt var et svært år for grovvareselskaberne på grund af tørken i 2018. Det gjaldt også for Mollerup Mølle, der fik et årsresultat på 1,9 mio. kr. mod over 10 mio. kr. de to foregående år.

I alt producerer Mollerup Mølle ca. 200.00 tons svine-, kvægfoder og foder til hobbydyr på om året. ​Mollerup Mølle er tilsluttet indkøbsselskabet DLA Agro, der også rummer selskaber som Danish Agro, Vestyjllands Andel og Himmerlands Grovvarer.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch