AgriWatch

Tidligere økologi-direktør skal være selvstæding

Paul Holmbeck stoppede efter 25 år i Økonomisk Landsforening. Nu venter et arbejdsliv som selvstændig og med bestyrelsesarbejde.

Foto: PR-foto Økologisk Landsforening

Ved udgangen af februar er det slut med Økologisk Landsforening for Paul Holmbeck, der har været i organisationen i 25 år som direktør og senest politisk direktør.

Paul Holmbeck stopper efter 25 år i økologien 

Til Økologisk.dk fortæller Paul Holmbeck, at han fremover har planer om en selvstændig tilværelse med bestyrelsesarbejde i blandt andet Organics International, ligesom han er blevet bedt om at gå med i et rådgivningsråd i en kapitalfond, der vil investere i økologiske virksomheder.

"Det er en lille smule scary, når man har været et sted i 25 år. Jeg er ikke nervøs med hensyn til at finde arbejde og tjene penge – det skal jeg nok finde ud af – det er mere tabet af det unikke fællesskab. Det har betydet så meget for mig at have i dagligdagen," siger han til Økologisk.dk.

Økologisk Landsforening rykker ind i Agro Food Park

Landbruget er langt fra reduktionsmål: Vi kan ikke alene 

Mere fra AgriWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch