Økologisk Landsforening rykker ind i Agro Food Park

Et nyt hovedkontor i Agro Food Park skal sikre Økologisk Landsforening et tættere samarbejde med de mange virksomheder, der har hjemme i parken.

Økologisk Landsforenings hovedkontor bliver til oktober rykket fra en Aarhus-forstad til en anden. De nuværende lokaler i Åbyhøj bliver således erstattet af nye i Agro Food Park i Skejby.

Det oplyser interesseorganisationen i en pressemeddelelse.

"Med vores nye hovedkontor får vi styrket mulighederne for at videreudvikle de samarbejder, som er vejen til økologisk succes og stærk interessevaretagelse for vores medlemmer. Vi fortsætter og udbygger vores tætte partnerskab med mange af de fødevarevirksomheder, der har til huse i Agro Food Park," siger Helle Borup Friberg, adm. direktør i Økologisk Landsforening, i pressemeddelelsen.

Særligt har Økologisk Landsforening fokus på Agro Food Parks planer om bæredygtigt byggeri, som foreningen håber at kunne blive en del af som lejer.

Foreningen beskæftiger i dag 49 personer og har 3100 medlemmer.

For få dage siden meddelte Økologisk Landsforening, at politisk direktør Paul Holmbeck stopper efter 25 år i foreningen.

"Jeg er både stolt af og bevæget over, hvad vi sammen har opnået igennem 25 år. Kollegaer, medlemmer og partnere i politik, markedet og organisationslivet. Vi har sammen bragt Ø-mærket fra nul til 98 pct. kendskab, det økologiske areal fra 17.000 ha. til næsten 300.000 og det økologiske salg i Danmark til verdens højeste," skriver Paul Holmbeck i et opslag på Linkedin.

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også