AgriWatch

Producent af biogasanlæg fordobler overskud: "Der er stadig masser af gylle at tage af"

Virksomheden Lundsby Biogas, der producerer og leverer biogasanlæg, har fordoblet sit overskud det seneste år. Firmaet kan mærke landbrugets villighed til at investere i biogas, men oplever også tvivl grundet usikkerheden om, hvad et nyt energiforlig bringer.

Foto: PR-foto Lundsby Biogas

Markedet for biogasanlæg i Danmark er bestemt ikke mættet, mener adm. direktør i biogasproducenten Lundsby Biogas. Virksomheden kunne i sit seneste regnskab, der for nyligt blev offentliggjort, vise, at overskuddet er mere end fordoblet i 2018/19 til knap 12,4 mio. kr.

"Vi udnytter omkring 20 pct. af den gylle, der er til rådighed, til biogas, så der er masser at tage af, og vi kan sagtens køre videre. Biogas er helt klart en bølge, som flere vil være med på og med øget fokus fra politisk side. Vi er foran i Danmark på teknologien, men udlandet begynder også at være med," siger adm. direktør i Lundsby Biogas, Ricco Veile, til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch