AgriWatch

God høst kom nordjysk gods til gode

Melkartofler og frøgræs er med at forbedre årsresultatet for Baggesvogn Gods.

Foto: Torben Stroyer/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Med både fremgang i bruttofortjeneste og på bundlinjen kan Baggesvogn Gods i Nordjylland se tilbage på et fint 2018/2019.

Godset har netop offentliggjort regnskabet, og her lød bruttofortjenesten på 6,1 mio. kr i dette regnskab mod 5,2 mio. kr. i sidste regnskabsår. Godset øgede derfor også overskuddet fra 2,1 mio. kr. i 2017/2018 til 2,6 mio. kr. i 2018/2019.

LandbrugsAvisen har talt med godset omkring regnskabet.

"Resulatet er båret af melkartofler og frøgræs", fortæller direktør og ejer af Baggesvogn Gods, Ole Ørts Møgelsmose til avisen. Han uddyber til mediet:

"Høsten i år gik fint og vi havde gode udbytter", fortæller han og forventer derfor et endnu bedre regnskab for 2019/2020.

DLF ser store vækstmuligheder i grøn dagsorden

Købmandsgaard ser frem til at viske tavlen ren

Opkøb skal sikre DLG-indtjening på 850 mio. kr. 

Mere fra AgriWatch

Statslig landbrugsfond tabte knap 100 millioner sidste år

”Vanvittigt dårligt bytteforhold” i flere projekter verden rundt, bærer skylden for, at fonden Danish Agribusiness Fund, der har pensionskasser og staten som bagmænd, gik i rødt efter 2021. Kendt svineprojekt i Kina fik ekstra lån, fortæller direktør.

Kornpriserne hamrer op efter opsigtsvækkende prognose

En prognose fra det amerikanske landbrugsministerium indikerer, at den globale kornhøst vil falde 28 mio. tons. Samtidig begrænser Indien eksport af hvede. Det får priserne til at stige eksplosivt til det højeste niveau nogensinde. (Opdateres)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch