AgriWatch

L&F hapser pressechef hos postmændene

Landbrug & Fødevarer har ansat tidligere kommunikationschef i PostNord, Morten Nielsen.

Foto: L&F / PR

Det bliver 42-årige Morten Nielsen, der fremover får titlen som pressechef i Landbrug & Fødevarer. Han har senest arbejdet for PostNord med presse og strategisk kommunikation, ligesom han tidligere har arbejdet i pressetjenesten hos Socialdemokratiet. Han er uddannet fra Roskilde Universitet.

Det skriver L&F i en pressemeddelelse.

"Jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at det er lykkedes os at få Morten med på holdet. Med ham får vi en pressechef, der kan holde fast i langsigtede strategier uden at miste den hurtige dag til dag-håndtering. Han har politisk erfaring og en kommunikationsfaglig indsigt, der helt sikkert vil komme vores medlemmer og Mortens nye kollegaer til gavn," siger Christian Hüttemeier, kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer.

Morten Nielsen siger om sin nye rolle.

"Jeg glæder mig til at udbrede fortællingen og fremme forståelsen for et af Danmarks stærkeste erhverv. De danske fødevareproducenter har både store visioner for fremtiden og stærke traditioner med i bagagen. Det bliver vanvittigt spændende," siger Morten Nielsen.

Morten Nielsen afløser Søren Andersen, som i august blev særlig rådgiver for Mogens Jensen.

Enhedslisten efterlyser handling hos minister efter samråd om import af ubæredygtig soja

Medie: Kina påstår, at svineproduktionen er ved at komme sig

Sønderjysk maskinfabrik kigger mod øst 

Mere fra AgriWatch

Første skib fra Ukraine afvist af køber

Det første skib, som forlod en ukrainsk havn fyldt med korn, er blevet afvist af sin køber på grund af lang leveringstid. Skibet flyder nu rundt og venter på en ny køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch