Amerikansk kødkoncern er nyeste skud på den plantebaserede kødstamme

Smithfield Foods lancerede mandag en række sojabaserede kødprodukter og tilslutter sig dermed den voksende mængde kødproducenter, der bevæger sig ind på det plantebaserede marked.
Foto: Lm Otero / AP / Ritzau Scanpix
Foto: Lm Otero / AP / Ritzau Scanpix

Endnu en kødproducent melder sig ind i den plantebaserede kødbranche. Plantekødproducenter som Beyond Meat og Impossible Foods er efterhånden udbredte navne inden for plantebaseret kød, og nu vil den amerikanske kødkoncern Smithfield Foods tage del i konkurrencen om det voksende marked.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også