AgriWatch

Forsker vil forbedre fødevarer og mindske madspild gennem bedre kornsortering

Forskeren Frank Manfred Hansper har undersøgt en ny teknologi, som kan sortere hvedekorn mere præcist efter kvalitet. Det kan føre til, at kasserede kerner kan anvendes på nye måder.

Foto: Jens Dresling

Der ligger en større teknologi bag sorteringen af korn til bl.a. fødevareproduktion. Den teknologi har Frank Manfred Hansper, der er forsker på Aalborg Universitet i Esbjerg, undersøgt og fundet en ny metode til at sortere kornet hurtigere og mere præcist.

Det oplyser Aalborg Universitet Esbjerg i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

To store kartoffelselskaber vil fusionere

Kartoffelmelsfabrikkerne AKM og AKS vil fusionere i et selskab for at fremtidssikre virksomhederne med optimeringer og synergi-gevinster. Forslager sendes til afstemning blandt andelshaverne i februar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch