AgriWatch

Forsker vil forbedre fødevarer og mindske madspild gennem bedre kornsortering

Forskeren Frank Manfred Hansper har undersøgt en ny teknologi, som kan sortere hvedekorn mere præcist efter kvalitet. Det kan føre til, at kasserede kerner kan anvendes på nye måder.

Foto: Jens Dresling

Der ligger en større teknologi bag sorteringen af korn til bl.a. fødevareproduktion. Den teknologi har Frank Manfred Hansper, der er forsker på Aalborg Universitet i Esbjerg, undersøgt og fundet en ny metode til at sortere kornet hurtigere og mere præcist.

Det oplyser Aalborg Universitet Esbjerg i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch