AgriWatch

Anne Arhnung stopper i Samsons bestyrelse på grund af Danbred-sag

Danbred-sagen betyder, at den tidligere direktør i Landbrug & Fødevarer alligevel ikke skal sidde i bestyrelsen hos gyllevognsproducenten Samson, hvor Christian Junker er formand.

Foto: Casper Dalhoff

Anne Arhnung stoppede i oktober som adm. direktør i Landbrug & Fødevarer som konsekvens af Danbred-sagen, og nu har hun også forladt posten som bestyrelsesmedlem i gyllevognsselskabet Samson Group.

Det skriver Børsen.

I Samson er formanden - ligesom det var tilfældet i Danbred - Christian Junker, der er kendt som mangeårig topchef i Danish Agro. Netop det har været udslagsgivende for Arhnugs beslutning om at stoppe på den post, hun blev valgt til i forbindelse med selskabets generalforsamling den 17. september i år.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

”På grund af sagen i Danbred, hvor Christian Junker og jeg havde meget divergerende holdninger, har jeg valgt ikke at indtræde aktivt i bestyrelsen for Samson Group,” skriver Anne Arhnung i en sms til Børsen.

Den forklaring undrer dog Christian Junker.

”Men med den begrundelse for at udtræde kan det dog undre mig lidt, at Anne Arhnung så indtrådte i Samsung Groups bestyrelse så sent som på generalforsamlingen 17. september – måneder efter, at Danbred-sagen var blevet kendt for hende og bestyrelsen i Samson Group,” siger Junker.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch