Anne Arhnung stopper i Samsons bestyrelse på grund af Danbred-sag

Danbred-sagen betyder, at den tidligere direktør i Landbrug & Fødevarer alligevel ikke skal sidde i bestyrelsen hos gyllevognsproducenten Samson, hvor Christian Junker er formand.
Foto: Casper Dalhoff
Foto: Casper Dalhoff

Anne Arhnung stoppede i oktober som adm. direktør i Landbrug & Fødevarer som konsekvens af Danbred-sagen, og nu har hun også forladt posten som bestyrelsesmedlem i gyllevognsselskabet Samson Group.

Det skriver Børsen.

I Samson er formanden - ligesom det var tilfældet i Danbred - Christian Junker, der er kendt som mangeårig topchef i Danish Agro. Netop det har været udslagsgivende for Arhnugs beslutning om at stoppe på den post, hun blev valgt til i forbindelse med selskabets generalforsamling den 17. september i år.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

”På grund af sagen i Danbred, hvor Christian Junker og jeg havde meget divergerende holdninger, har jeg valgt ikke at indtræde aktivt i bestyrelsen for Samson Group,” skriver Anne Arhnung i en sms til Børsen.

Den forklaring undrer dog Christian Junker.

”Men med den begrundelse for at udtræde kan det dog undre mig lidt, at Anne Arhnung så indtrådte i Samsung Groups bestyrelse så sent som på generalforsamlingen 17. september – måneder efter, at Danbred-sagen var blevet kendt for hende og bestyrelsen i Samson Group,” siger Junker.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også