AgriWatch

Plantebaseret mejeri udvider kapaciteten, hyrer folk og vil udvikle nye produkter

Grønvang Foods, som er ejet af Dragsbæk Gruppen, har de seneste år gennemgået en transformation mod fremstillingen af plantebaserede alternativer til mejeriprodukter. Det har ført til høj vækst, og virksomheden ser frem til at udvide markant.

Foto: PR/Dragsbæk

På fabrikken Grønvang Foods i Vejen, som er ejet af Dragsbæk Gruppen, er det gået stærkt, siden man omlagde produktionen til kun at lave plantebaserede alternativer til mejervarer. Nu vil den udvide kapaciteten, udvikle nye produkter og hyre 10 nye folk.

Det skriver JydskeVestkysten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Forventninger til fransk høst styrtdykker

Tørken raser videre i Frankrig, og det får forventningerne til årets majshøst til at tage et stort dyk. Forventningerne til udbyttet rammer nu det laveste niveau i mindst et årti.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch