AgriWatch

Midtjysk maskinhandler lader sønnerne overtage inden for tre år

Helms TMT er godt undervejs med et generationsskifte, hvor to sønner står til at overtage maskinforretningen inden for tre år.

Foto: PR-foto Helms TMT-Centret

Sønnerne Jakob og Allan Helms skal inden for tre år overtage hele maskinforretningen Helms TMT med afdelingerne i Herning og Ringsted.

Det er planen i familievirksomheden, som faderen Kristian Helms overtog fra sin far.

Det fortæller han i et interview med Sjællandske.

"Mine sønner vil træde andre, nye skridt, end jeg har gjort, og det har jeg det rigtigt godt med, for det har jeg selv gjort. Jeg stod jo selv for at få vores populære minilæsser ind i kataloget og har i de seneste år føjet flere maskiner til," siger Kristian Helms til avisen.

Helms TMT-centret er ejet af Helms-familien, hvor Allan Helms og Jakob Helms ejer 42 pct. hver. Faderen Kristian Helms ejer tre pct. og de resterende 13 pct. er ejet af øvrige familiemedlemmer. Bestyrelsen består primært af familiemedlemmer.

Maskinforhandler med stabile indtægter fører ikke budget

Familieejet distributør af landbrugsmaskiner holder kadencen

TBS øgede omsætningen med over 80 mio. kr. 

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch