AgriWatch

Case IH-forhandler lavede rekord på top- og bundlinje i 2019

2019 var et godt år for Ribe-virksomheden Brdr Holst Sørensen, der for første gang landede et tocifret millionoverskud. Det kommer ejerne til gode med et stort udbytte.

Foto: Case IH / PR

Der var fuld gas i pedalerne for maskinhandleren Brdr Holst Sørensen i 2019, hvor både omsætning og bundlinje endte med nye rekorder.

Toplinjen voksede med 15 pct. og endte på 267,5 mio. kr. mod 232,5 mio. kr. i 2018. Samtidig endte bundlinjen for første gang i virksomhedens historie med et tocifret millionoverskud, da der blev skrevet 10,4 mio. kr. på den nederste linje i regnskabet mod 7,9 mio. kr. efter skat i 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch