AgriWatch

To Case IH-forhandlere indgår samarbejde

De to sjællandske maskinhandlere Frøslev Maskinforretning og S.D. Kjærsgaard kommer til at arbejde tættere sammen, men er stadig selvstændige forretninger.

Foto: PR-foto

Større servicekapacitet og mere specialiserede montører er blot nogle af fordelene, som maskinforhandlerne S.D. Kjærsgaard og Frøslev Maskinforretning forventer ved et nyt samarbejde.

De to sjællandske maskinforretninger, der forhandler Case IH-landbrugsmaskiner, har indgået et indbyrdes samarbejde, men vil fortsæt være selvstændige forretninger.

Det skriver Case IH i en pressemeddelelse.

”Jeg synes det er stærkt, at vi to Case IH forhandlere kan løse den konsolideringsopgave der påkræves for at være fremtidssikret i maskinbranchen, og samtidig bevarer forretningerne deres selvstændighed, og de unikke kompetencer hver forretning rummer," siger Palle Kjærsgaard, adm. direktør i S.D. Kjærsgaard i pressemeddelelsen.

Frøslev Maskinforretning skal forsat varetage deres område og kundebase på Østsjælland, mens S.D. Kjærsgaard vil varetage salg og service på Midtsjælland.

S.D. Kjærsgaard er Danmarks største forhandler af Case IH-landbrugsmaskiner.

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch