AgriWatch

New Holland-ejer lukker italienske fabrikker

En af verdens største traktorproducenter, CNH Industrial, har en stor produktion i Italien, der er hårdt ramt af coronovirus. Nu lukker selskabet midlertidigt en række fabrikker i landet.

Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

CNH Industrial, der blandt andet står bag Case IH og New Holland, lukker midlertidigt nogle af koncernens italienske fabrikker som følge af coronakrisen.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Selskabet har rødder i Fiat-koncernen og har derfor en del stor produktion i Italien, som er mere eller mindre lukket helt ned på grund af coronavirus.

CNH Industrial oplyser, at selskabet har høstet nogle erfaringer i Kina i forhold til at komme igennem et coronaudbrud, og disse erfaringer vil blive brugt i den alvorlige situation i Italien.

De medarbejdere, som kan, skal arbejde hjemmefra, lyder det videre.

Mere fra AgriWatch

Statslig landbrugsfond tabte knap 100 millioner sidste år

”Vanvittigt dårligt bytteforhold” i flere projekter verden rundt, bærer skylden for, at fonden Danish Agribusiness Fund, der har pensionskasser og staten som bagmænd, gik i rødt efter 2021. Kendt svineprojekt i Kina fik ekstra lån, fortæller direktør.

Kornpriserne hamrer op efter opsigtsvækkende prognose

En prognose fra det amerikanske landbrugsministerium indikerer, at den globale kornhøst vil falde 28 mio. tons. Samtidig begrænser Indien eksport af hvede. Det får priserne til at stige eksplosivt til det højeste niveau nogensinde. (Opdateres)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch