AgriWatch

Danish Crown slagter efter planen

Slagterikoncernen forventer at kunne slagte som planlagt resten af ugen. Også Arla vil opretholde produktionen på uændret blus. (Opdateret)

Foto: Thomas Emil Sørensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Statsministerens melding om at lukke store dele af landet ned, har sendt virksomheder ud i mange overvejelser. Onsdag aften melder slagterikoncernen Danish Crown, at både slagtninger og produktion i koncernen fortsætter i vides mulige omfang.

"Vi forventer at slagte som planlagt resten af ugen og vil senest fredag informere om planerne for de kommende to uger. Danish Crown er en af de virksomheder, der har en samfundsopgave i forhold til at sikre, at der er varer i butikkerne. Det vil vi gøre på ansvarlig vis både i forhold til alle medarbejdere i produktionen, i vores administration og ikke mindst vores ejere, de danske landmænd," skriver selskabet i en meddelelse.

Også Arla forventer at kunne fortsætte produktionen med uændret styrke.

"Det er vigtigt at sige, som statsministeren sagde, at fødevareproduktionen fortsætter. Det vil sige, at vi er lige nu i gang med at sikre, at vores fødevareproduktion og logistik kan fortsætte som hidtil," siger Åse Andersson, pressechef hos Arla, til AgriWatch.

"Det praktiske kan jeg ikke give detaljer om på nuværende tidspunkt, men vores produktion kommer til at fortsætte," siger hun.

Landbrug & Fødevarer maner til ro: Hverken grund til panik eller hamstring

DLG beder medarbejdere arbejde hjemme

Danmark lukker ned i to uger som følge af coronavirus 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch