AgriWatch

Stor maskinforhandler efter turbulent år: "Hvis landbruget går fallit, så går vi også fallit"

På trods af et svært år for maskinforhandleren J. Hundahl, så forventer virksomheden, at bundlinjen stabiliserer sig efter at være dykket. Selskabet påpeger, hvor afhængigt det er af landbruget.

Erik Hundahl og Søren Hundahl | Foto: Foto fra J. Hundahls facebookside

Maskinforhandleren J. Hundahl har i 2017/18 mærket effekten af tørken, der har fået flere landmænd til beholde tegnebogen i baglommen uden udsigter til at investere i nye maskiner. Det har resulteret i et fald på bundlinjen trods en stigende omsætning for virksomheden, som blandt andet forhandler New Holland.  

"Det har været et turbulent år pga. et byggeri i Skive, der skulle gøres færdig. Samtidig var der tørken, som gjorde, at flere landmænd trak følehornene til sig og ville være sikre på, at priser på mælk og grise var, som det skulle være, inden de kunne investere. Så det har været et svært år, indtil vi kom ind i høstmånederne, hvor vi kunne se resultaterne," siger Søren Hundahl, som er medejer og adm. direktør i J. Hundahl, til AgriWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Ukrainsk minister forventer først ny kornaftale i 11. time

Det bliver først lige op til deadline, hvis en central aftale om transporten af millioner af ton Ukrainsk korn gennem Sortehavet skal forlænges, vurderer ukrainsk minister. ”Det kan blive meget svært at få noget til at fungere i praksis, hvis der ikke er en aftale,” vurderer dansk direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch