Semler Agro udvider direktionen: Snupper direktør hos importør

Med Morten Krusborg som ny driftsdirektør udvider Semler Agro direktionen til fem mand. Den nye direktør skal øge digitalisering og implementere ny strategi.
Foto: Semler Agro / PR
Foto: Semler Agro / PR

Semler Agro vil accelerere sin strategi og øge digitaliseringen. Det skal Morten Krusborg som ny driftsdirektør sikre.

Han bliver ansvarlig for Semler Agros driftsdel og kommer fra en stilling som adm. direktør i Nicolaisen & Larsen A/S, og opgaven bliver at få eftermarkedsprocesser, digital udrulning og ikke mindst organisationen til at arbejde bedre sammen. Morten Krusborg skal sammen med den øvrige ledergruppe fortsætte koncernens strategiarbejde og udrulning heraf.

"Hans primære opgaver er at bringe organisationen og kunderne tættere sammen og ikke mindst få den strategi, som er lagt for Semler Agro, til at leve i praksis og sammen med medarbejdere og kunder," siger Morten Buus, adm. direktør i Semler Agro i en pressemeddelelse.

Semler Agro skal i de kommende år igennem en digital omstilling, der bringer virksomheden på forkant med udviklingen, så både kunder og montører lettere kan købe og få adgang til reservedele og serviceløsninger. Og det er en opgave, som den nye driftsdirektør ser frem til.

"Landbrug og maskiner står qua min opvækst på landet mit hjerte nært, og jeg ser frem til, sammen med kunderne og medarbejderne at sammenkæde branchens og vores styrker med markedets naturlige udvikling, og dermed at gøre salgs- og serviceoplevelsen mere intuitiv for alle," siger Morten Krusborg i meddelelsen.

Han tiltræder som driftsdirektør 1. november i år.

Ledergruppen i Semler Agro vil fremover bestå af fem mand: Adm. direktør Morten Buus, salgsdirektør Lars Frederik Henningsen, økonomichef Frank Strunge, Herborgs direktør Keld Andersen og den nye driftsdirektør Morten Krusborg.

Vestjysk JCB-importør får ejer som direktør

Bank til landmænd: "Kig nu på andre erhverv"

Maskinforhandler taber over tre millioner på et år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også