AgriWatch

Projekt får millionbevilling til grønne proteiner i fødevarer

Biomassprotein har med en række partnere fået bevilget godt 8 mio. kr. af GUDP. Pengene skal gå til udvikling af blandt andet kløvergræs, som kan bruges i fødevarer.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Iværksættervirksomheden Biomassprotein skal i fremtiden ikke blot skal producere proteiner til truget, men også til tallerkenen.

Sammen med Aalborg Universitet, MMS Nordic, Greenlab Skive og Thise Mejeri har projektet Græs4Food fået bevilget godt 8 mio. kr. fra Miljø- og Fødevareministeriets grønne udviklings- og demonstrationsprogram, GUDP. Det skriver ministeriet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch