AgriWatch

Skiold henter ny koncernchef fra Agco

Søren Overgaard kommer fra en stilling som vicepræsident i Agco Grain and Protein. Han tiltræder som ny koncernchef d. 1. april.

Foto: PR-foto

Siden sommeren 2019 har Lars Radoor Sørensen fungeret som midlertidig adm. direktør for Skiold Group, men nu er den faste afløser fundet.

Det bliver Søren Overgaard, som tiltræder som ny koncernchef for produktionsvirksomheden, skriver Skiold Group i en pressemeddelelse.

"Sammen med ledelsen og de dedikerede medarbejdere ser jeg frem til at medvirke i den igangværende proces, som skal sikre at Skiold fastholder og udvikler sin position som førende leverandør af løsninger til frø-, foder- og landbrugsindustrier verden over," siger Søren Overgaard i en pressemeddelelse.

Søren Overgaard kommer fra en stilling som vicepræsident for Agco Grain and Protein og har flere års international erfaring med i bagagen.

Tidligere har han være adm. direktør for Cimbria og Feed & Biomass Division i Bühler AG i Schweiz.

"Vi er meget glade for at kunne byde Søren Overgaard velkommen til Skiold Group. Vi har fuld tillid til, at han er den rette til at sikre en fortsat positiv udvikling med vækst og fremgang i hele Skiold koncernen," siger bestyrelsesformand Denis Viet-Jacobsen i pressemeddelelsen.

Lars Radoor Sørensen vender tilbage til sin stilling i Skiolds bestyrelse.

Posten blev ledig, da Lasse Viegand Hansen forlod posten for at bruge mere tid sammen med sin familie.

Relaterede

TrialBanner_Desktop_Agriwatch.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch