Genåbning giver højere notering til kvægproducenter
![Foto: Niels Christensen](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12925451.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7fhaf5356uv1n8lbo1cf.jpg)
Restauranter og det resterende foodservicesegment åbner langsomt op rundt i Europa, og det kan ses den kommende uges notering fra Danish Crown Beef.
Alle kategorier hæves med 20 øre, og for kategorien Dansk Kalv lyder stigningen på 10-20 øre. Det skriver oksekødsdivisionen i sin ugentlige nyhedsbrev.
Ifølge Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef skyldes den højere notering, at foodservicesegmentet i flere dele af Europa langsomt åbner op igen.
"Foodservice med cafésegmentet i front er på vej tilbage, og umiddelbart ser det ud til, at danskerne har taget godt imod muligheden for igen at komme ud og spise," siger Henning Sønnichsen og fortsætter:
"Den danske detailhandel er gået ned på et mere normalt niveau, hvilket også var forventet, men hvis vi får lidt varme og solskin, så vil folk også begynde at finde grillen frem, så umiddelbart er vi positive lige nu."
Salget på europæiske markeder er på et fornuftigt niveau ifølge salgsdirektøren og henviser til Spanien og Italien, som er i front. Langsommere går det i Tyskland, hvor der er kommet stilstand.