AgriWatch

Danish Crown hæver endnu en gang kreaturnoteringen

I den kommende uge vil slagterikoncernens oksekødsproducenter få mere for sine kreaturer.

Foto: Niels Christensen

Verdens genåbning smitter mere og mere af på Danish Crown Beefs andelshavere.

Andelshaverne går ind i endnu en uge med stigende noteringer, skriver Danish Crown Beef i sit ugentlige nyhedsbrev.

Noteringen for Dansk Kalv stiger med 0-45 øre pr. kg, mens de øvrige kategoriers notering stiger med 25 øre.

Optimismen kommer af, at det europæiske marked for okse- og kalvekød langsomt blomstrer op igen i takt med eksekveringen af genåbningsplaner på tværs af Europa.

"Markedet har egentlig været præget af optimisme i et par uger, og nu materialiserer det sig i endnu højere grad, fordi der på tværs af Europa bliver lanceret planer for kontrollerede genåbninger i løbet af forsommeren. Helt konkret har vi i Danmark kunnet mærke en øget efterspørgsel i denne uge blandt restauranter og cafeer, som ellers er et område, der har ligget stille i meget lang tid," siger Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef, i nyhedsbrevet.

På de store markeder i Sydeuropa så som Spanien, Italien, Grækenland og Portugal er det forventningen, at der vil åbnes mere op for foodservicesektoren i maj.

Danish Crown Beef har valgt at ændre tidspunktet for noteringen, så den fremover vil udkomme fredag og beskrive noteringen for den kommende uge.

Derfor vil divisionens nyhedsbrev fremover komme fredag.

Mere fra AgriWatch

Krenkerup Gods dropper økologien

I 2017 valgte Krenkerup Gods på Lolland at omlægge en del af planteavlen til økologisk drift, men nu bliver den beslutning dog rullet tilbage. "Hovedårsagen er, at der ikke er penge i det," lyder begrundelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch