AgriWatch

Danish Crown kritiserer samarbejde med Act.Global: "Vi har trukket os"

Kunderne har delte meninger om samarbejdet med det nu insolvente nanoselskab Act.Global, som endnu ikke har haft held med at skabe et større millionsalg af sin bakteriedræbende spray.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nanofirmaet Act.Globals bakteriedræbende produkter er ifølge virksomheden selv en innovativ og effektiv løsning til at desinficere overflader. Men indtil videre har virksomheden, der nu både er insolvent og har fået et investorsøgsmål på halsen, ikke haft stor succes med at sælge produkterne.

I løbet af de seneste fire regnskabsår har selskabet således kun omsat for 9 mio. kr. i alt i produktsalg – og det udgør kun 8 pct. af koncernens samlede indtægter i perioden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch