AgriWatch

Tillidsmand på coronaramt slagteri: Vi har ikke snakket om andet

De seneste dages smitteudbrud på Danish Crown-slagteriet i Ringsted har skabt en trykket stemning på slagteriet, siger tillidsmand. De fleste medarbejdere er positive over ledelsens håndtering af sagen.

Foto: Danish Crown//

Snakken mellem ansatte på Danish Crown-slagteriet i Ringsted har ikke stået på andet end coronavirus, siden 16 blev testet positive for virussen siden tirsdag.

Ifølge fungerende tillidsmand på slagteriet Peter Wagner har udbruddet skabt en trykket stemning på slagteriet, men den efterfølgende hurtige reaktion fra ledelsen ved blandt andet indførelsen af et testcenter har skabt mere ro på gemytterne, skriver Sjællandske Næstved.

"Det fylder naturligvis rigtigt meget for os, men jeg synes faktisk, det er flot, at vi har kunne holde den på afstand så længe," siger Peter Wagner til mediet og hentyder til nabovirksomheden Dat-Schaub, som havde tre tilfælde af coronavirus tilbage i marts.

Ifølge Peter Wagner har smitteudbruddet ikke haft nogen indvirkning på sygefraværet.

Dog skal alle med spor af symptomer blive hjemme, og ansatte, der kan sparsomt dansk, bliver bistået af en tolk med hensyn til sikkerhedsforanstaltningerne.

AgriWatch har tidligere beskrevet, at Danish Crown flytter tusindvis af svin dagligt fra slagteriet i Ringsted til de øvrige slagterier i landet. Samtidig er eksporten af svin til Kina midlertidigt stoppet fra coronaramte slagteri.

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch