AgriWatch

Grovvareselskab vil udvide nye afdelinger

Vestjyllands Andel får fire nye afdelinger ind under vingerne fra 1. juli, når overtagelsen af fire Hedegaard-afdelinger går igennem. Planen er at udvide flere af afdelingerne.

1. juli har Vestjyllands Andel 26 afdelinger spredt over det jyske.

Afdelingerne i Bedsted Thy, Gesten, Brande og Fjelstervang har selskabet købt af Hedegaard som led i en aktiehandel med Danish Agro, og direktør Steen Bitsch fortæller om konkrete udvidelsesplaner flere steder.

Det skriver Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

"Med afdelingen i Bedsted Thy åbner der sig nogle nye muligheder. Dette gælder bl.a. inden for maltbyg, hvor vi ser frem til at bygge videre på det stærke samarbejde med malterierne i Thisted. Samtidig ønsker vi at udbygge og udvikle afdelingen til gavn for egnens landmænd," siger direktøren om den nordvestlige afdeling i meddelelsen.

I Gesten vil Vestjyllands Andel øge korntilførslen fra områdets landmænd, mens afdelingen i Fjelstervang skal driftes som hidtil. Dog er der investeringsplaner for Brande-afdelingen, siger Steen Bitsch

"I Brande har der historisk været en stor søgning til afdelingen med kornindgang, og det ønsker vi at udbygge. På Brande-afdelingen vil vi samtidig kigge på en investeringsplan, som kan styrke og rationalisere kornlogistikken i høstperioden. Brande ligger desuden godt placeret ift. en eventuel Agroland-butik, og vi undersøger i øjeblikket, om der er basis for at åbne en butik med et lidt større sortiment," fortæller Steen Bitsch.

De fire ovennævnte afdelinger er købt af Vestjyllands Andel i forbindelse med det vestjyske grovvareselskabs salg af Hedegaard-aktier til Danish Agro.

Ausumgaard-projekt vil have græsprotein ud i efteråret

Direktør i Vestjyllands Andel bekymrer sig ikke om græs-konkurrence fra store aktører

"Hvis opgaven var at sætte sig bag rattet, rulle vinduet ned, smide armen ud og køre derudad, skulle de finde en anden" 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch