Arla skal have ny vicedirektør

Sami Naffakh fratræder stillingen som operationel direktør med ansvar for forsyningskæden ved udgangen af juni efter mere end to år på posten. En afløser er endnu ikke fundet.
Foto: PR-foto
Foto: PR-foto

Der er udsigter til et nyt ansigt i ledelseslaget lige under topposten hos Arla.

Således fratræder Sami Naffakh sin stilling som operationel direktør med ansvar for forsyningskæden i andelsselskabet fra d. 30. juni. Han skifter til en stilling som Chief Supply Chain Officer hos britiske Reckitt Benckiser Group, der producerer sundhed- og hygiejneprodukter.

Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

Sami Naffakh tiltrådte stillingen tilbage i januar 2018. Gennem tiden har han stået i spidsen for blandt andet transformationsprogrammet Calcium og har strømlinet selskabets europæiske og internationale værdikædeorganisation.

"Jeg har virkelig nydt min tid hos Arla Foods. At arbejde for et andelsselskab har givet mig muligheden for at blive klogere på endnu flere led i supply chain og opleve på tæt hold, hvordan Arla kolleger målrettet har arbejdet for at levere gode resultater for vores andelshavere," siger Sami Naffakh i pressemeddelelsen.

Arla har endnu ikke fundet en afløser for Sami Naffakh. Den sene udmelding af fratrædelsen kommer for ikke at skabe forstyrrelser i værdikædeorganisationen.

Udover afløseren af Sami Naffakh er Arla også i gang med at finde afløseren til andelsselskabets tidligere finansdirektør Natalie Knight.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også