AgriWatch

Arlas innovationsdirektør formand for ny national fødevareklynge

Den nye nationale fødevareklynge Food & Bio Cluster Denmark har fundet de 14 personer, der skal sidde i bestyrelsen. "Nu har vi et netværk, der kan drive innovation på tværs af hele klyngen," siger den nye formand.

Foto: Agro Food Park/ PR

Det bliver Lars Dalsgaard, innovationsdirektør i Arla, der får sædet som bestyrelsesformand i den nye nationale fødevareklynge Food & Bio Cluster Denmark.

Det oplyser klyngen, der er opstået som en fusion, i en pressemeddelelse.

"Vi har i Danmark en stærk position inden for fødevarer – det inkluderer vores fødevareproduktion, primærproduktion, følgeindustrierne samt vores uddannelsesplatform inden for fødevarer. For at kunne bevare denne stærke position er innovation helt essentielt. I den forbindelse synes jeg, at det er stærkt, at vi samler kræfterne. Nu har vi et netværk, der kan drive innovation på tværs af hele klyngen," siger Lars Dalsgaard i meddelelsen.

Foruden rutinerede Lars Dalsgaard er 13 øvrige medlemmer af bestyrelsen. Til den stiftende generalforsamling i Food & Bio Cluster Denmark, som fandt sted fredag den 29. maj, var der kamp om ni ledige pladserne til bestyrelsen, da 22 personer stillede op.

Lars Visbech Sørensen, er valgt som midlertidig adm. direktør i klyngen.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch