AgriWatch

Størstedelen af Arla-andelshavere har fået lavet klimatjek

Arla vil arbejde på at få de sidste 11 pct. af andelshaverne med på vognen. Bestyrelsesmedlem afviser ikke, at klimatjekket kan blive obligatorisk i fremtiden.

Foto: Arla PR-foto

Langt størstedelen af Arlas næsten 10.000 andelshavere har fået foretaget et klimatjek, som skal danne værdifulde data til vejen mod andelsselskabets ambition om at blive klimaneutral i 2050.

Således har 89 pct. af andelshaverne på tværs af de syv lande indrapporteret dokumentation for, hvor de står i forhold til CO2-udledning. Det lader 11 pct. af andelshaverne tilbage uden et overblik.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch