AgriWatch

Arla indvier produktion i Bahrain: Forventer yderligere investeringer på 375 millioner

Bahrain skal være Arlas vigtigste produktionscentrum i Mellemøsten og Nordafrika. Nyt anlæg gør det muligt at udvide Arlas produktion af brandede oste.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Andelsselskabet Arla indviede torsdag et nyt osteproduktionsanlæg i Bahrain for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter mejeriprodukter i Mellemøsten og Nordafrika.

I de kommende to til tre år forventer mejeriselskabet at investere 50 mio. euro eller 375 mio. kr. i anlægget for at øge kapaciteten, da det bliver andelsselskabets vigtigste produktionscentrum i Mellemøsten og Nordafrika.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch