Arlas finansdirektør træder tilbage

Natalie Knight stopper efter knap fire år i jobbet som finansdirektør i Arla. Hun har sagt ja til et job i detailsektoren.
Natalie Knight kom til Arla i januar 2016. Ved udgangen af februar 2020 stopper hun på posten. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix
Natalie Knight kom til Arla i januar 2016. Ved udgangen af februar 2020 stopper hun på posten. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix

Finansdirektør Natalie Knight stopper hos Arla. Hun har fået job som vicepræsident hos detailvirksomheden Ahold Delhaize, der holder til i Holland og Belgien.

Hun stopper hos Arla i slutningen af februar.

"Det har været et privilegie at være finansdirektør hos en stærk virksomhed som Arla. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået i de fire år," siger hun i en meddelelse.

Hun fremhæver især fremgangen hos de brandede produkter og effektiveseringsprogrammet Calcium, hvor Arla samlet skal spare 3 mia. kr.

Arla går nu igang med at finde afløseren. Natalie Knight vil deltage, når Arla fremlægger sin årsrapport.

Andelsselskabet fremlagde i september halvårsregnskab. Mejerikoncernens samlede omsætning steg med 2 pct. til 5,2 mia. euro sammenlignet med 5,1 mia. euro i første halvår af 2018. I dansk valuta er det beløb 39 mia. kr.

Selve bundlinjen er vokset med 8 pct. fra 120 mio. euro første halvår 2018 til 129 mio. euro i år, hvilket svarer til 961 mio. kr. for første halvår af 2019.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også