Arlas finansdirektør træder tilbage

Natalie Knight stopper efter knap fire år i jobbet som finansdirektør i Arla. Hun har sagt ja til et job i detailsektoren.
Natalie Knight kom til Arla i januar 2016. Ved udgangen af februar 2020 stopper hun på posten. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix
Natalie Knight kom til Arla i januar 2016. Ved udgangen af februar 2020 stopper hun på posten. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix

Finansdirektør Natalie Knight stopper hos Arla. Hun har fået job som vicepræsident hos detailvirksomheden Ahold Delhaize, der holder til i Holland og Belgien.

Hun stopper hos Arla i slutningen af februar.

"Det har været et privilegie at være finansdirektør hos en stærk virksomhed som Arla. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået i de fire år," siger hun i en meddelelse.

Hun fremhæver især fremgangen hos de brandede produkter og effektiveseringsprogrammet Calcium, hvor Arla samlet skal spare 3 mia. kr.

Arla går nu igang med at finde afløseren. Natalie Knight vil deltage, når Arla fremlægger sin årsrapport.

Andelsselskabet fremlagde i september halvårsregnskab. Mejerikoncernens samlede omsætning steg med 2 pct. til 5,2 mia. euro sammenlignet med 5,1 mia. euro i første halvår af 2018. I dansk valuta er det beløb 39 mia. kr.

Selve bundlinjen er vokset med 8 pct. fra 120 mio. euro første halvår 2018 til 129 mio. euro i år, hvilket svarer til 961 mio. kr. for første halvår af 2019.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også