AgriWatch

Afgående Arla-chef peger på tre vigtige opgaver til sin efterfølger

Selvom beslutningen var svær, kalder Natalie Knight sit nye job for en "fantastisk mulighed". Hun peger her på tre ting, der bliver de største opgaver for Arlas nye finansdirektør.

Natalie Knight arbejdede over 15 år i Adidas, før hun kom til Arla i starten af 2016. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix

Da detailgiganten Ahold Delhaize henvendte sig til Natalie Knight, fik hun et tilbud, som var for godt til at sige nej til. Derfor forlader den nu 49-årige finansdirektør sit job i Arla i februar 2020 for i stedet at indtage samme topstilling i detailkoncernen Ahold Delhaize.

"Det er en fantastisk mulighed for at arbejde for en af verdens ledende retailers med en stor forretning i både Europa og USA. Jeg er virkelig spændt på at arbejde i sådan en stor virksomhed," siger Natalie Knight til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch