Lægemiddel- og kemigigant: "Kødmarkedet vil i fremtiden kunne deles op i tre"

Lægemidel- og kemikoncernen Merck spår en stor fremtid for laboratoriekød. Chefen for virksomhedens udviklings- og innovationsafdeling i Californien og Kina mener, at dagen snart vil komme, hvor man kan sidestille det med kød fra bl.a. slagterier.
Foto: Merck KGaA / PR
Foto: Merck KGaA / PR

Den tyske lægemiddel- og kemigigant Merck har over de seneste tre år eksperimenteret med teknologier, der skal gøre det muligt at producere kunstigt kød i et laboratorium – og koncernen har store planer om at lave profit fra det voksende laboratoriekød-marked.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også