Projekttitel |
Hovedansøger |
Forventet tilsagn (kr.) |
BOVIWALK: Automatisk video-identifikation af halte køer i kvægbesætninger giver stor CO2-reduktion, store besparelser og forbedre dyrevelfærden. |
Boviwalk ApS |
1.372.056 |
Animal Free Protein - fermentation produced milk protein |
Viventes |
1.886.500 |
Optimeret anvendelse af alternative plantebeskyttelsesmidler i potteplanter - OPTIPOTTE |
Aarhus Universitet |
4.358.792 |
REduktion af PROduktionsSpild vha. digitalisering (REPROS) |
Teknologisk Institut |
2.346.508 |
Smart farm koncept til opskalering af tangproduktion (SMART TANG) |
Aarhus Universitet |
7.327.804 |
Kompakte filtersystemer for fosfor i drænvand fra høj- og lavbundsjord – FosLav |
Aarhus Universitet |
10.134.175 |
Sensing crop nutritional status through sap analysis - SensoSap |
Nordetect ApS |
1.847.615 |
Effektiv genetisk avl af YDS-resistente regnbueørreder (EGYR) |
Københavns Universitet |
4.628.097
|
Valorization of bio waste into circular production of bio-products and sustainable food system (BIOCIRCULAR) |
Nordicflexhouse ApS |
4.859.377 |
Ernæringsoptimerede fødevarer til sundheds- og plejesektoren baseret på ny anvendelse af reststrømme fra lakseforarbejdning |
Skagerak Processing A/S |
2.689.253 |
Vækststandsning i kartofler - TERMINATOR |
Aarhus Universitet |
5.086.397 |
Klima, dyrevelfærd og økonomi i sunde køer |
Aarhus Universitet |
10.484.105 |
Effektiv produktion af den sorte soldaterflue gennem systematisk avlsarbejde (FLYBREED) |
Aarhus Universitet |
7.460.767 |
Low Emission Slurry Storages (LESS) |
Aarhus Universitet |
10.968.572 |
Græs til Grøn Protein Produktion - virkemiddel til beskyttelse af grund- og overfladevand - GGP4H2O |
Aarhus Universitet |
9.654.366 |
Kystfiskere og havbønder |
Den selvejende institution Havhøst |
1.096.888 |
Ekstraktion af omega-3 olie fra invasive marine arter ved brug af grøn teknologi (GrExOmega) |
Danmarks Tekniske Universitet |
7.463.347 |
Bæredygtig Engangsservice af Sidestrømme til Take-Away (BEST) |
Teknologisk Institut |
2.680.068 |
SafeChicken - Øget fødevaresikkerhed af kyllingekød via metoder til reduktion af Campylobacter i slagtekyllingeproduktionen |
Danmarks Tekniske Universitet |
7.452.136 |